Module Top Menu has no content

Fantasia tetőcserép

A Fantasia a következő generáció a portugál tetőcserepek között. A CS a legmodernebb és leginnovatívabb technológiákat használta, hogy a tetőcserép ívének megnagyobbításával és hangsúlyozásával a mediterrán jelleget emelje ki.
Autentikus portugál cserép, optimalizált súllyal és raklapmennyiséggel, egy igazán öko-tudatos választás.

Fantasia tetőcserép

 

Fantasia rusztikus

 
   
cserépszám (m2) 12 db

 

 

 

 

 

 

 

 

Öko-tudatos Fantasia tetőcserép Mitől is öko-tudatos a Fantasia tetőcserép?
A cserép súlyának optimalizálása lehetővé teszi az erőforrások hatékonyabb kihasználását, miközben teljes mértékben biztosítva van a nagy mechanikai szilárdság. Így kevesebb anyag és energia felhasználásával azonos mennyiségű cserepet lehet gyártani, csökkentve a hulladék mennyiségét. A gyár célja, hogy a hatékonyabb termeléssel csökkentsék a CO2 kibocsátást - ezt segíti elő a Fantasia tetőcserép újratervezett csomagolása, amely így kevesebb fát és műanyagot használ fel, valamint kisebb helyet igényel a szállítójárművön.

  

Fanstasia  

Fantasia tetőcserép

 

 

 

35 év Garancia A minőség záloga a 35 éves teljes körű, névre szóló gyártói garancia! A CS garanciája sok-sok év tradícióján és tapasztalatán alapszik. A gyártó 1927 óta gyárt kerámia tetőcserepeket. Ezért a 35-éves garancia számukra nem egy üres ígéret...

 

Go to top
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework